Att betala in och ut

unibet payment Unibets erbjudande byggs på sådant sätt att alla som slår vad, oberoende på vilket land du befinner sig i, kan deponera och utbetala pengar bekvämt dock säkert. Du kan deponera medel med kreditkort eller debetkort. Men observera att om du inbetalar pengar med ett kreditkort så ska du använda samma kort för att utbetala medel. Och här finns inga undantag.

Förutom kreditkort så kan du lägga på pengar på ditt konto på Unibet eller utbetala dem med e-plånböcker, t.ex. Skrill eller Neteller. Och det är inte bara snabbast deponering men, vad är ju lika viktigt, också snabbast utbetalningsmetod. Vanligen tar det bara några timmar sedan du har lagt till inbetalningsorder för att du får pengarna. Och ofta har du tillgång till dessa inom några minuter. Testar du många vadslagningswebbplatser kan du säga att Unibet ligger absolut på toppen när det gäller hur snabbt får du dina pengar tillbaka.

Unibet 100% bonus – registrering
Och visst kan du alltid använda dig av snabb banköverföring eller traditionell banköverföring. Dock då tar det 2-3 arbetsdagar innan du får pengarna på ditt bankkonto. Allt med hänsyn till att det tar tid för förmedlande bankar att kontakta varandra. Och som du vet så har banken alltid gott om tid.

Och ja, det kanske spelar ingen större roll att du får pengarna några minuter tidigare eller senare. För det viktigaste är att Unibet är ett absolut pålitligt företag och deponerar du dina pengar så kan du sova gott för både pengarna och själva transaktionen är säkra. Unibet har alla möjliga säkerhetscertifikat. Och du får ju inte kalla Unibet som opålitligt. Har du vunnit pengar så kan du bli säker att de ska finnas på ditt konto inom den tid som gäller för den utbetalningsmetod som du har valt.