Bet365

Det är inte alls enkelt att välja den spelsida som blir vĺr viktigaste plats för att slĺ vad om sportevenemang. Det blir lika viktigt med kurser och vilka matcher som erbjuds men ocksĺ med spelsidans pĺlitlighet, teknisk service och procedurer med in- och utbetalningar. Tänk pĺ att du litar med dina pengar pĺ en firma som ligger borta frĺn din bosättningsort och du ska ju bli säker att de är säkra och att det inte blir nĺgon överraskning.

Och just därför har jag valt Bet365. Eftersom jag litar aldrig pĺ nĺgra andras ĺsikter, sĺ innan jag inbetalades större summa pengar hade jag testat allt personligen och vill nu gärna dela mina erfarenheter. Och sĺ ser det ut.

Registreringen gick pĺ noll tid utan problem. Jag angav mina personuppgifter och e-post och kontot skapades omedelbart. Jag skrev bara in koden som jag har fĺtt med e-post och sĺ blev jag klar. Eftersom jag var en ny spelare, sĺ fick jag en s.k. ”välkomstbonus”.

Nu har det varit dags att inbetala pengar. Jag valde kreditkort-alternativ bland mĺnga olika betalningsmetoder. Det finns sĺ mĺnga att alla kan hitta vad de själv tycker om bäst. Efter 2 minuter hade jag första pengar pĺ mitt konto pĺ Bet365. Jag kunde slĺ vad för första gĺngen. Personligen tycker jag om fotboll och hockey men blev nyfiken och kollade ocksĺ andra sporter. Och erbjudandet var – enormt. Jag tyckte aldrig att Bet365 kan erbjuda sĺ mycket. Jag tyckte dessutom inte att man kan spela pĺ sĺdana sporter som finns där. Jag blev dock trogen och stannade med fotboll. Och jag ĺngrar ingenting.
Det var dags för Mästartävlingar och jag vann faktiskt nĺgra vad. Erbjudandet var gigantiskt. Jag kan spela om antal mĺl, hörnsparkar, gula kort, utsparkar, allt du vill. En till glad överraskning. Med andra ord – jag klarade det. Och även van lite pengar.

Nu kunde jag testa utbetalningar pĺ Bet365. Jag blev lite oroligt när det gäller utbetalning. Jag har läst online om oärliga spelsidor som dröjer med utbetalningar. Och därför hade jag lite panik vid första utbetalning pĺ Bet365. Tänk pĺ hur överraskad jag blev när de bad mig om att skicka skannat ID-kort och prov pĺ adress. Detta krävs ju och är bevis att spelsidan tänker seriöst om säkerheten. Jag har skickat skannade dokument och väntade pĺ vad händer nu. Och en till glad överraskning. Jag väntade bara tvĺ dagar för att fĺ pengarna pĺ kontot. Och jag blev mycket överraskad med detta och visste dĺ att Bet365 är den spelsida som jag vill spela pĺ.

För att sammanfatta, jag tycker att de bästa fördelarna med Bet365 blir:
– absolut bästa panelen för att spela och slĺ vad live
– enormt erbjudande med olika sportdiscipliner
– utmärkt välkomsterbjudande
– snabb utbetalning

Nĺgra fördelar? Visst ja. Den största är gränssnittet som du mĺste ”lära dig”. Men erbjuds sĺ mĺnga möjligheter, blir det ett mĺste. Och ja, en sak till – ibland laddas sidorna ned mycket lĺngsamt. Men spelar det nĺgon stor roll?