Bet365 online sportfogadás

bet365 online sportfogadásA harmadik egymást követő játékért Swansea egy sarkából fogadta, és nem meglepő, hogy Scott Dann volt a legutóbbi ember, aki megbüntette őket. “Ő egy gólgép” énekelte a Crystal Palace szurkolókat, miután Dann az ötödször ötödik alkalommal szerezte meg az öt egyenes liga vereséget, és ezzel a mosolyra tette az Alan Pardew arcát, aki vágott egy félelmetes és bet365 online sportfogadás frusztrált alak az első félidőben.

A védjegy Gylfi Sigurdsson szabadrúgásán keresztül Swansea irányította a megnyitást 45 perc alatt, és ebben a periódusban a palotát kívül is elhelyezhette volna. Ehelyett elhagyták az elszalasztott esélyeket, és a Dann hangszínszabályozóját, három perccel az intervallum után, ami két pontot eredményezett az ujjai között a túlélésért folytatott harcban.A walesi klub a 16. helyen áll a Premier League-ben, mindössze négy ponttal az alsó három felett.

“Azt hiszem, ez volt a legjobb amit játszottunk, bet365 online sportfogadás mióta idejöttem” – mondta Guidolin. “Nem volt könnyű, mert az időjárás nem volt jó az oldalra, aki a padlón próbál játszani. De a csapatom 90 percig jól játszott, és azt hittem, megérdemeltük a győzelmet.Pardew elismerte, mennyire csalódott volt a Palace első felében elért teljesítményével, amikor azt mondta, hogy játékosai aggodalmaskodtak és gátoltak, szinte mintha túl sokat gondolkodtak és a játékot játszották “, mintha egy sakktábla lenne.” Lee Chung-yong félidőben visszavonta Lee Marouane Chamakh-t, és helyette egy sokkal ortodoxabb 4-4-2 és kapott egy azonnali jutalmat, bet365 online sportfogadás amikor Dann söpört haza.

A palotának még mindig a második félidőben kellett időzítenie a vihart, ahogy Swansea kétségbeesetten megnyerte a győztest. “Azt hiszem, ha Swansea lennék, azt gondolhatnám:” Meg kellett volna nyernünk “- ismerte el Pardew. “De számunkra mindez volt ma – igazán félúton kellett ülnünk.A második félidő kezdete a legjobb időszak volt. De ne tévedj, Crystal Palace DNS volt, ami otthonosan látott minket – valódi karakter, és végül blokkoltak. “Emmanuel Adebayor 15 hónapos első bajnoki címét kapta, de kevés benyomást tett bűnös volt, hogy elengedte szabadrúgását, bet365 online sportfogadás ami miatt Sigurdsson a Swansea-t egy tökéletesen elhelyezett curling lövés elé helyezte, ami Wayne Hennessey közelgő posztján lőtt. Akkor jöttek a kihagyott lehetőségek, amikor André Ayew kétszer közel került a pontozáshoz, és Wayne Routledge összeszorította a szűklátószöget.

Dann nem volt annyira nagylelkű, amikor elhagyta Federico Fernandez-t, hogy a Damien Delaney rángatta Yohan Cabaye sarkát.Figyelemre méltó, hogy Dann a Crystal Palace öt legelső gólszerzője ötéves, Cabaye-val együtt.

“Scott a célok elérésével” – mondta Pardew. “Csak mellé kell állnunk az alagútban – hatalmas oldal vagyunk, ezért nagyon fontos számunkra a színjátszás. Hazudott, és egy természetes befejező, valójában egy középső fél. “Williams kétszer találta magát hasonló helyzetben, bet365 online sportfogadás mint Dann, de a Swansea kapitánya nem tudta a labdát hazavinni. Eltekintve a lehetőségek között, Modou Barrow éles lövést fűzött a keresztlécen, és Hiram Boateng, aki első Premier League megjelenését tette, a Palace mellé húzta a labdát.